Over

Anka interieur is een bedrijf in woningstoffering en is opgericht in 2014. Slechts een paar succesvolle jaren later, durven wij nu de stap te nemen tot het openen van een showroom. Wij hebben gelijk aan het begin al de droom gehad om een eigen winkel te openen en om dit met zijn tweeën te gaan doen.

Kadir is stoffeerder. Hij legt bijna alle mogelijke vloeren en is een ster in het bekleden van trappen. De vloeren die wij bijvoorbeeld in onze showroom laten zien zijn PVC, laminaat, vinyl, marmoleum, parket, tapijt en kurkvloeren. Voor elke vloer denken wij graag met de klant mee wat de beste oplossing is voor een vloer. Bij ons kunt u ook goed terecht voor een complete vloer. Zo hebben we alle verschillende soorten ondervloeren en kan de vloer ook prachtig afgewerkt worden met één van onze plinten.

Naast vloerbekleding vindt u in onze showroom ook gordijnstoffen en raambekleding, te verwerken in verschillende modellen en soorten. Gordijnen zijn bij ons van zeer goede kwaliteit en worden helemaal naar smaak en op maat voor de klant ontworpen en gemaakt. Daarbij bieden we ook verschillende karpetten en schoonloopmatten aan, waar we regelmatig leuke acties mee doen.

Anne is onze interieur adviseur. Zij adviseert en helpt klanten bij alle vragen en problemen die je tegen kunt komen in huis. Komt u er samen met uw partner niet uit? Anne kan u advies geven en helpen om moeilijke en belangrijke beslissingen omtrent uw interieur te nemen.

Bij ons staat kwaliteit erg hoog. Daarbij hebben wij, doordat wij geen personeel in dienst hebben, ontzettend scherpe prijzen!

Geen personeel, maar wel stagiaires. Anka interieur is een erkend leerbedrijf!